Detalii Proiect:

Ansamblul Oxy Residence este amplasat pe o suprafață de 2500 m.p. de teren și este compus dintr-un  bloc de locuințe colective cu un regim de înălțime redus (subsol +parter+4 etaje+mansardă), parcări și spatii verzi destinate rezidenților.

Proiectul are 75 de unități locative, mixte ce se impart în garsoniere duble, apartamente cu doua și trei camera. Balcoanele sunt prezente în fiecare unitate locativă din cadrul proiectului iar spațile interioare au fost concepute cât mai inteligent de către arhitecții proiectului, în asa fel încât fiecare centimetru pătrat să fie util și folositor noilor propietari, ceea ce ridică cu mult gradul de confort și bună funcționalitate a spațiului complementar.

Accesul către ansamblul Oxy Residence se face rapid din Șoseaua București- Măgurele, poziția acestuia fața de punctele de interes major din zona cum sunt școlile, grădinițele, centrele comerciale sau unitățile de învățământ este una excelentă, având în vedere că pe o raza mică de acțiune sunt comasate toate aceste instituții și chiar o zonă comercială importantă.

Noul proiect benefieciază de o infrastructură completă, cu străzi asfaltate și căi de acces ample, branșat la toate utilitățile Sectorului 5 (gaze naturale, energie electrica, apă si canalizare).